VIIMEISIMMÄT JULKAISUT

23.9.2020
Miksi maksaa, jos voi tehdä itse? WordPress MacGyverismin hyödyt ja haitat

Verkkosivujen rakentaminen on vähän niin kuin kirjanpito – molemmat voi tehdä itse ilmaiseksi jos tietää mitä tekee, mutta jos ei ole hajuakaan niin säästöyritykset voi tulla kalliiksi.

22.4.2020
Varo hakukonehuijareita

Hakukoneoptimointi on terminä monelle utuisasti tuttu ja vaikeasti ymmärrettävä, mikä mahdollistaa monenlaiset huijausyritykset ja hämärät liiketoimet aiheen parissa. Lue kuinka huijarit toimii, ja miten niitä vältetään.

8.4.2020
Mikä ihmeen hakukoneoptimointi?

Oli yritykselläsi miten hienot nettisivut tahansa, ei niistä ole käytännössä mitään hyötyä, varsinkaan tällä hetkellä, ellei niitä löydy hakukoneista. Erityisesti asiakashankinnan kannalta on tärkeää pitää mielessä se, että myyntiä on hankala tehdä ilman näkyvyyttä. Eihän kivijalkakauppakaan saa aikaan tulosta, mikäli asiakkaat eivät löydä liikkeeseen sisälle.

7.4.2020
Verkkosivujen tilaajan checklist - tiedä mitä ostat

Pienimuotoinen opas verkkosivujen hankkimista suunnittelevalle. Tiedä mitä ostat, vältä pettymykset.

2.4.2020
Miksi Google-mainonta?

Yrittäjänä tottakai haluat tietää, mitä mainosbudjetillasi oikeasti tehdään. Tämän takia on tärkeää, että ulkoistaessasi markkinointia valitset tekijän tarkkaan.

30.3.2020
Tärkeimmät sekunnit verkkosivuilla ovat ne ensimmäiset

Ensivaikutelma verkkosivulla on yhtä tärkeä kuin kävelisi kadulla kivijalkakauppaan sisään. Jo ensimmäisellä vilkaisulla luodaan vaikutelma yrityksen laadusta ja siitä haluaako asiakas viipyä liikkeessä.

25.3.2020
Tarjottiinko sinullekin ilmaista verkkokauppaa? Lue tämä ensin

Ilmaista verkkokauppaa ei ole olemassakaan. Mitä sinulle sitten tarjotaan? Erityisesti nyt kriisiaikana on syytä kiinnittää huomiota tarjouksen kokonaiskuvaan.

17.2.2020
Tallipaikka - verkkosivun koti

Huomioita palvelinpaikan valintaan, ja vastauksia siihen miksi kaikki webhotellit eivät kulje samassa hintaluokassa. Esittelyssä Verkkotallin omat tallipaikat.

VERKKOTALLI 
2971736-3
@verkkotalli
YHTEYSTIEDOT
Puh. +358 44 0401930
asiakaspalvelu@verkkotalli.fi
Finlaysoninkuja 21 A, 33210 TAMPERE
envelopepushpinsmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram